Scholten Ruimtelijk Advies

Projectmanagement

Roland Scholten heeft ruime ervaring met projectmanagement. Deze ervaring is veelal opgedaan bij ruimtelijke projecten. Maar ook bij andere projecten (zoals invoering handhavingsbeleid, organisatieveranderingen) heeft Roland Scholten zijn sporen op het gebied van projectmanagement verdiend. Op deze pagina vindt u een overzicht van projecten waar Roland projectmanager van is geweest.

Ik heb Roland mogen adviseren over financiële en rechtmatigheidsaspecten van een aantal grondexploitaities waar hij als projectleider verantwoordelijk voor was. Ik kan mij zeer goed voorstellen dat een opdrachtgever een complex en risicovol project met een gerust hart aan Roland uitbesteedt. Hij heeft veel kennis van grondexploitaties, ruimte en wonen en projectmanagement en straalt een enorme rust en zelfvertrouwen uit.
Jan-Bort Werkman
Adviseur financiële bedrijfsvoering publieke sector

Ik heb Roland leren kennen als een projectleider (voor de nieuwe woonlocatie De Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam) die zorgvuldig en aandachtig zijn werk doet en dat ook van anderen verlangt. In die werksfeer mag er dan af en toe ook best eens een grap gemaakt worden.
Sander Willemsen
Adviseur duurzame energie locatie-ontwikkeling